Za intimna druženja

Gastro

RESTORAN

Restoran Bellevue nalazi se u prizemlju hotela. U moderno opremljenoj kuhinji spremaju se internacionalna i jela dalmatinske tradicije. Ugodan ambijent, idealan za poslovne ručkove i večere, ali i za intimna druženja te obiteljske proslave u samom srcu Šibenika, na rivi.

Jelovnik Vinska karta

APERITIV BAR

Aperitiv bar se nalazi unutar hotela Bellevue, uz raznoliku ponudu pića i napitaka ovaj atraktivni prostor pruža intimni ugođaj i jedinstveni užitak u samom srcu Šibenika, na šibenskoj rivi. Ovo mjesto je idealno za dnevne susrete uz kavu ili čaj, ali i za kvalitetno večernje druženje s partnerom ili društvom. Kozmopolitsko okruženje Bellevue bara nudi vrhunsku vinsku kartu i osvježavajuće koktele. Kada osjetite potrebu da s društvom zasjednete u ugodan ambijent i istinski uživate-uz besplatan WI-FI-navratite u Bellevue bar. Doživjet ćete pravo osvježenje! Bellevue bar je prostor u kojem pušenje nije dopušteno. Radno vrijeme, svakodnevno od 07:00-22:00.

Ponuda Vinska karta

SOBNA USLUGA

Pojeli bi i popili biste nešto, ali ste preumorni za izlazak iz sobe? Zaboravite svakodnevicu, učinite nešto za sebe i predajte se trenucima potpunog uživanja. Jednostavnim pritiskom telefonskog broja 601 na telefonu u Vašoj sobi, naručite jelo i piće s našeg menija, a naše uslužno osoblje sa zadovoljstvom će Vam pomoći ili sugerirati najbolju kombinaciju. Radno vrijeme sobne usluge, svaki dan od 07:00-21:00.

Online rezervacija

Datum dolaska
Broj noći

Pristupni ključ (neobavezno)

Online rezervacija

Datum dolaska
Broj noći

Pristupni ključ (neobavezno)